PDF natisni E-pošta

 

 

 

Partners :

sparco 

ntp

 

images 1

xilema

 

mq

 

 

 

 

 

Pogoji sodelovanja

Z uporabo te spletne strani se obiskovalec (kupec) strinja s splošnimi pogoji poslovanja. Obiskovalec, ki bo vnesel kakršnekoli podatke je obvezan vnašati samo točne in resnične podatke, informacije, gradiva, itd.. Netočne in neresnične podatke bomo obravnavali kot zlorabo, in jo predali ustrezni pravni službi. Podatke pridobljene preko spletnih obrazcev in pri naročanju, bomo uporabili le v namene poslovanja podjetja A2R d.o.o.

 

SPLETNI KATALOG, ARTIKLI TER CENIK

Spletni katalog vsebuje aktualno ponudbo iz našega prodajnega programa, z vsemi potrebnimi podatki.

.Cene v ceniku so v EUR

 

NAROČILO BLAGA

Željeno blago naročite elektronsko preko spletnega kataloga oz. naročilnice, preko e-poštnega naslova:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali preko telefona na podlagi cenika. Podatki o sklenjeni pogodbi oziroma o oddanem naročilu so shranjeni pri podjetju A 2R d.o.o.. Pogodba se lahko sklene v slovenskem jeziku. Pogodbo oziroma naročilo lahko sklenete po telefonu, elektronski pošti ali internetu preko spletne trgovine. Popravke ali dodatke k naročilu nam lahko pošljete po elektronski pošti ali telefonu v roku dveh ur od oddaje naročila.

KORAKI NAKUPA - SKLENITEV POGODBE ALI NAROČILA
Pred začetkom naročila se mora obiskovalec spletne trgovine registrirati kot uporabnik.
Po registraciji lahko uporabnik začne postopek naročila.

 

Naročilo potrjeno - pogodba sklenjena
V roku najkasneje 48 ur ponudnik pregleda naročilo, preveri dobavljivost izdelka ter potrdi naročilo oziroma ga zavrne. V primeru, da se cena v času obdelave naročila spremeni, se ponudnik zavezuje, da bo poizkusil ponuditi uporabniku nižjo ceno ali ponuditi ustrezno rešitev, ki bi bila obojestransko zadovoljiva. Ponudnik si pridržuje pravico, da pokliče uporabnika na njegovo telefonsko številko. Pogodba med ponudnikom in uporabnikom je v primeru potrditve naročila s sporočilom "Naročilo potrjeno" nepreklicno sklenjena, v primeru zavrnitve naročila pa pogodba ni sklenjena.

PREKLIC NAROČILA
Uporabnik lahko prekliče naročilo v roku 2 ur po oddaji naročila po elektronski pošti ali telefonu.

DOBAVA BLAGA
Rok dobave blaga je odvisen od posameznih izdelkov. Izdelki na zalogi v 1-2 dni ostali artikli kateri niso na zalogi si podjetje A2R d.o.o. pridržuje pravico dobave 3 do 14 dni.


Podjetje A2R d.o.o. v obljubljenem roku zapakira in odpošlje blago s priloženim originalnim računom in morebitnimi navodili in garancijskim listom.

 

DOSTAVA BLAGA
Dostavo opravlja podjetje DoorToDoor cene se obračunavajo po njihovem ceniku in se lahko spreminjajo!

PRAVICA DO ODSTOPA OD POGODBE
Kupec ima pravico, da v 7 dneh od prevzema blaga prodajalcu sporoči, da odstopa od pogodbe ali naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe je neposreden strošek vračila blaga .Blago mora potrošnik vrniti prodajalcu najkasneje v 15 dneh po sporočilu o odstopu. Kupec, ki od pogodbe ali naročila odstopi, mora blago vrniti nepoškodovano v originalni embalaži in v nespremenjeni količini in ga poslati prodajalcu. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. Pred vsakim ličenjem/montažo/nastavitvijo artiklov preverite ustreznost blaga! Vračilo že montiranih ali lakiranih artiklov ni možno!

VRAČILO KUPNINE
Če je kupec od naročila ali pogodbe odstopil skladno s pogoji za odstop, mu je prodajalec dolžan vrniti vplačano kupnino preko TRR.

IZDAJA RAČUNA, SKLENITEV POGODBE IN PLAČILO BLAGA
Podjetje A2R d.o.o.. izda račun za naročeno blago, kupcu ob dobavi blaga poleg priloženega računa dostavi še ostalo potrebno dokumentacijo. Naročeno blago, ki je na zalogi, kupec plača ob dostavi (po povzetju). Za večja naročila pravnih oseb (tako količinska, kot vrednostna) se lahko sklene pogodba, plačilo se izvrši direktno na TRR podjetja A2R d.o.o. lahko pa plačilo. Naročeno blago je v lasti podjetja A2R d.o.o. do plačila celotne kupnine.

VAROVANJE PODATKOV IN ZASEBNOST
Registracija in/ali vpis osebnih podatkov v spletno trgovino trgovca je nujen in izključno potreben samo za pravilno izvajanje storitev trgovca. Trgovec ne bo nikoli posredoval, prodal, dal v najem ali kako drugače trgoval z vašimi osebnimi podatki. Vaši osebni podatki ne bodo nikoli uporabljeni, če se ne strinjate z načinom uporabe. Uporabnikom je na voljo vpogled v podatke, ki jih hranimo o njih preko njihovega uporabniškega računa.

PRAVNO VARSTVO
Za ostale pogoje, ki niso navedeni v splošnih pogojih poslovanja, veljajo določila po veljavni ustrezni zakonodaji.

PRAVNO OBVESTILO
Vsebine, objavljene na spletnih straneh www.a2r.si, so last podjetja A2R d.o.o. in dobaviteljev in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati. Podjetje A2R d.o.o. se bo trudilo, da bodo spletne vsebine točne in ažurne in ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Niti podjetje A2R d.o.o. niti katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani zato ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Prav tako si podjetje A2R d.o.o. si pridržuje pravico do sprememb vsebin.

 
Trgovina

Prikaži vse artikle


Napredno iskanje

Pozabljeno geslo?
Pozabljeno uporabniško ime?
Nimate še uporabniškega računa? Registrirajte se

KošaricaVaša košarica je trenutno prazna.

Izbor
Chrome Exagonal
Chrome Exagonal


Hyper Black Tire Shine
Hyper Black Tire Shine


Racing
Racing


Antena 32V
Antena 32V


Sparco Pro J
Sparco Pro J


gototop